Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Het systeem

Via software genaamd Mapwize voorzien wij in de digitale omgeving die nodig is voor indoor/outdoor navigatie. Dit platform is ontwikkeld door het bedrijf Mapwize onderdeel van Servicenow. Naast deze software leveren wij ook de integratie van uw plattegronden aan. Dit betekent dat u gebruik kunt maken van onze expertise binnen deze software, ondersteuning is daarmee altijd binnen handbereik.

In het systeem wordt geprobeerd zo goed mogelijk aan te sluiten op iedere gebruikersgroep. Zo is het mogelijke verschillende plattegronden te hebben voor personeel en bezoeker. Ook zijn aanpassingen altijd mogelijk voor bijvoorbeeld verbouwingen of open dagen. De software is toegankelijk voor iedere gebruiker. Zo is er een app voor beide android en IOS, maar is het ook een optie om de website te gebruiken. Uiteraard kunt u de kaarten ook eenvoudig weergeven binnen uw eigen app of website. Daarnaast is het mogelijk om binnen het navigeren te kiezen voor een rolstoelroute waarmee trappen vermeden worden.

Naast functies op navigatiegebied, biedt Mapwize u ook mogelijkheden om gebruikers van informatie te voorzien. Hierbij kunt u denken aan openingstijden van locaties, foto’s, websites en gekoppelde agenda’s voor live beschikbaarheid. Ook is het mogelijk voor de gebruiker om meldingen te doen over locaties, hiermee kunnen uw gasten meteen melden als iets niet in orde. Ideaal voor uw schoonmakers, monteurs of ICT’ers. Neem hier contact met ons op voor vragen of een gesprek!

Advertentie