Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Van start tot nu

Op 20 maart 2019 werd Re-Present opgericht. Echter als drie minder jarigen hadden de oprichters enkele obstakels op de weg van het ondernemen. Zo bleek het wettelijk gezien niet toegestaan om een zakelijke rekening te openen als minderjarige. Het eerste jaar van de onderneming bestond dan ook uit het overwinnen van deze obstakels.

In het tweede jaar stonden de drie oprichters klaar om hard aan de slag te gaan met het bedrijf. Echter gebeurde na enkele maanden iets wat geen van alle ooit voor mogelijk had gehouden. Oprichter Jaucke Westland overlijdt op de leeftijd van 17 jaar. Na deze tragische gebeurtenis ligt het bedrijf voor een jaar stil. Ondernemen heeft even niet de hoofdfocus. Het verwerken van dit verlies was uiteraard van groter belang.

Na een jaar tijd, heeft mede oprichter Mart van der Stege, een nieuw hervonden passie voor het bedrijf. Het geloof in het product is er nog altijd, evenzo met het vertrouwen in succes. Rond mei 2021 besluit hij daarom het bedrijf nieuw leven in te blazen en te beginnen met een herstart. Tezamen met David Bakker, start het bedrijf een nieuwe fase, waarin de kennis en expertise van jaren aan opbouw meegenomen wordt naar het opnieuw uitvinden van deze onderneming.

Wij zijn enthousiast over ons product en onze onderneming, wij hopen u ook, meer weten over ons bedrijf of product, neem hier contact met ons op!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: