Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Re-Present X Barneveld Tomorrow

Vanaf het starten van het bedrijf is Barneveld Tomorrow een enthousiast ondersteuner geweest. De stichting voorzag in kantoorruimte, advies en contacten. Wij zijn dan ook erg blij dat we mogen zeggen dat ook bij onze herstart Barneveld Tomorrow betrokken is. Zij zijn nog steeds enthousiast over ons plan en voorzien ons ook nu van al het nodige om dit bedrijf tot een succes te maken.

Barneveld Tomorrow slaat een brug tussen studenten, starters, startups en bedrijven. Dit gebeurt onder andere door het helpen bij het vinden van bijbanen, stages, afstudeeropdrachten of startersfuncties bij bedrijven in Barneveld. Daarnaast ondersteunt Barneveld Tomorrow startups en scale-ups in hun ontwikkeling. Zij kunnen gebruik maken van kennis, netwerk en een gratis inspirerende werkplek.

Barneveld Tomorrow

Mede dankzij dit mooie initiatief zijn wij als bedrijf in staat om snel te schakelen en grote te stappen zetten richting ons doel: het neerzetten van indoor navigatie systemen om bezoekers altijd van de juiste informatie te voorzien. Daarmee hopen wij de wereld een stukje makkelijker en veiliger te maken.

Meer weten over Barneveld Tomorrow of Re-Present, klik op de links!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: